Köszöntjük Önt webáruházunkban, válogasson kedvére biztonságtechnikai termékeink között. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36704215252

Artemisz Fegyverszekrény 5 fegyver tárolásra elektromos zár
Artemisz Fegyverszekrény 5 fegyver tárolásra elektromos zár
89 990 Ft

Artemisz Fegyverszekrény 5 fegyver tárolásra elektromos zár

Artemisz Fegyverszekrény 5 fegyver tárolásra elektromos zár
Artemisz Fegyverszekrény 5 fegyver tárolásra elektromos zár
A világban megjelent vírushelyzet, érintette a világ gazdaságát is. Az alapanyag ellátásban, szállítási láncolatokban is komoly fennakadásokat. Ennek utóhatásaként folyamatos áremelkedést tapasztalunk, amely már 400-600%-ot is, az acél alapanyag és szállítási költségek egyre inkább elérik. Sajnos további gondot okoznak a szállítási késések. Akár több hetes vagy hónapos késések komoly többletköltséget jelentenek. Ezek a költségek, a legtöbb esetben áthárulnak a fogyasztókra. Az ARTEMISZ Fegyverszekrényt tervező mérnököknek komoly feladattal kellett szembenézniük. A terméktulajdonság és késztermék méretének megőrzése mellett, a minőségi rovás nélkül kellett csökkenteni a szállítási díjakat. A több mint 4000 Artemisz fegyverszekrény tulajdonos által használt terméket kellett oly módon át tervezni a mérnököknek, hogy a doboz gazdaságosan csökkenjen. Ezzel arányosan az egy termékre vetített szállítási díjnak is követnie kell a költségcsökkenést. A kiváló mérnöki munka eredményeként a „lapra szerelt” (szereld magad) fegyverszekrény a legoptimálisabb módja, hogy ügyfeleink a szokásos minőségi termék mellett kedvező árban juthassanak hozzá fegyverszekrény termékekhez és ne jelentsen többletköltséget a kialakult helyzet.
Artemisz® annak érdekében, hogy a márkanév továbbra is a minőség és a megbízhatóság jelképe legyen, továbbá hogy ügyfelei bizalma rendületlen maradjon, folyamatos fejlesztésekkel kivalló minőségi termékekkel látja el a fejlődő piaci igényeket. Az Artemisz® számára a bizalom a hosszú távú üzlet filozófiája. Termékei között megtalálhatóak fegyverszekrények, kulcsos/elektromos/biometrikus (ujjlenyomatos) széfek, trezorok, irodai, illetve lakossági otthoni széfek, kulcs és biztonsági szekrények, katonai célú biztonsági termékek

TERMÉK VÁRHATÓ BEÉRKEZÉSE OKTÓBER 20-tól , ELŐRENDELÉST FOGAD A RENDSZERÜNK A KÉSZLET EREJÉIG, DE A KÉSŐBBI SZÁLLÍTÁSI IDŐT ELŐRENDELÉS ESETÉN VEDD FIGYELEMBE!

Amire büszkék vagyunk! Az Artemisz® fegyverszekrényt Magyarországon már több mint 4800 Vadász illetve sportlövő választotta fegyveri biztonságos tárolására !

5 Db sport, illetve vadászfegyver előírás szerinti tárolására alkalmas fegyverszekrény
Kifeszítés gátlóval ellátva, amely megakadályozza a pántoldali kifeszítést, a hasonló kategóriájú termékekkel szemben sokkal merevebb erősebb ajtót, biztonságosabb masszívabb fegyverszekrény tesztet.
Biztonsági zárral ellátott ajtók
Fegyverajtó digitális érintőpaneles zárszerkezettel
Nagyméretű, külön zárható lőszertároló rekesz, szőnyegezve
Védőszivacs borítású strapabíró tartós fegyvertámasz egy és kétcsöves távcsöves fegyverekhez is.
Dupla és szimpla csövű vadászfegyver részére kialakított tartós szivacs fegyvertámasz
Gyári rögzítési pontok a hátfalon és a padlólemezen rögzítésre előkészítve
Padlón szintén speciálisan kidolgozott tusa tartó segít megóvni a fegyverek fa ágyát, így nem sérül meg, illetve deformálódik annak lakkozása.
az Artemisz® fegyverszekrény a leghosszabb vadász és sport fegyver tárolására is alkalmas.
Szín: fekete
Rögzítése padló irányába 4 db, hátfalon 2 db.
Tartozékok:

2 db egyedi sorszámmal ellátott kulcs a fegyvertartó rekeszhez
2 db egyedi sorszámmal ellátott kulcs a lőszertartóhoz
1 db tusatartó
1 db szivacs fegyvertámasz Dupla és szimpla csöves fegyverekhez
1 db összeszerelési útmutató
2db rögzítésre alkalmas szett (dübel/csavar)
2 db AAA elem
Zárszerkezet tulajdonságai:

Felhasználói és felügyeleti egyaránt elérhető
Privát és nyilvános mód elérhető
2 db AAA elem használható, gyorsan cserélhető kivitel
Érintőpad kialakítás, szuper tartós
18,7 mm vastag

42§ (1) E rendelet rendelkezése hiányában a lőfegyvert az engedélyes állandó lakott lakásban - szervezet esetén őrzött, vagy riasztó berendezéssel védett épületben - ürített állapotban, biztonsági zárral rendelkező lemezszekrényben, illetéktelen személyektől elzárva kell tárolni. Az oldalon található terméknek megfelel! Rendőrségi ellenőrzést megelőzőleg időben érdemes megrendelni!

253/2004. (VIII. 31.) Kormány rendelet A lőfegyver, lőszer, lőszerelem tárolása

rendelhető
89 990 Ft
Adatok
Cikkszám
273370-GE-EL