Köszöntjük Önt webáruházunkban, válogasson kedvére biztonságtechnikai termékeink között. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36704215252

Fegyvertartásról

Üdvözöljük fegyverszekrény.com áruházban!

 
Kellemes böngészést kívánunk!
 

Fegyverszekrényre van szüksége?

 Óriási választékkal segítünk Önnek!

 

Magyarországon a fegyvertartás a 2004. szeptembere óta hatályos jogszabályok alapján engedélyhez kötött. Legyen szó hivatali, vagy vadászfegyverről, akára magánszemélyek által tartható sport-, vadász- vagy önvédelmi puskákról és pisztolyokról, minden esetben az eszközök használatát, tárolását szigorú előírások szabályozzák.

Napjainkban egyre több magánszemély is rendelkezik fegyverrel, különböző megfontolásból: akár védelemi okokból, akár sportolás céljából is tartanak pisztolyt vagy puskát, de természetesen vadászathoz, sportlövészethez és élménylövészethez is sokan szereznek be fegyvert.

 Természetesen a fegyvertartást kellő körültekintéssel és komolysággal kívánatos kezelni, ezzel is megelőzve minden olyan tényezőt, amely kellemetlenséget, esetleg balesetet okozhat.

Ha Ön fegyver vásárlását tervezi, vagy már birtokol fegyvert, akkor gondoskodnia kell a megfelelő tárolásról is. Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani Önnek, széles körű választékunkkal és szakértelmünkkel elkötelezetten állunk rendelkezésére! Kínálatunkban megtalálhatóak kiváló minőségű fegyverszekrények, amelyek minden szempontból kitűnő alternatívát jelenthetnek kedves Vásárlóinknak.

 Nálunk a minőség egyben biztonságos megoldást is jelent, amely megfizethető árral párosul.Csak törvényesen!

 

A fegyverszekrényekre és egyéb fegyvertárolókra vonatkozó jogszabályi előírások világosak és egyértelműek, betartásuk elengedhetetlen az etikus és felelős fegyvertartás érdekében. 

A fegyvertörvény (2004. évi XXIV. tv.) elfogadása után 2004. szeptember 3-án léptek hatályba a fegyvertartásra vonatkozó új jogszabályok, köztük a fegyverekről és lőszerekről szóló 253/2004. (VIII.31.) Korm. rendelet. Ezen szabályozás szerint magánszemély sportlövészeti, vadászati vagy önvédelmi célra tarthat fegyvert, valamint a fegyvertartási engedély kiadásának szigorúan rögzített feltételei vannak. A rendelet előírja, hogy lőfegyver tartásához egészségi alkalmassági vizsgálat is szükséges, valamint az előírt elméleti és gyakorlati jártassági követelményeket a jogszabályban meghatározott feltételek szerint teljesíteni kell, emellett rendelkezni kell a lőfegyver, illetve lőszer tárolásának a rendeletben meghatározott feltételeivel. Ennek értelmében minden fegyvertartó személynek kötelessége biztosítani azt, hogy a birtokában lévő lőfegyvert szabályos és egyben biztonságos körülmények között tárolja. Fontos tudni, hogy magánházakban is érvényes az előírás, hogy kizárólag professzionális fegyvertárolót szabad alkalmazni.

 

Fegyverszekrény az Ön igényeire szabva

 

Amennyiben kiváló minőségű, ár-érték arányban is kitűnő fegyverszekrényt szeretne vásárolni, amely teljes mértékben megfelel a fegyvertárolókra vonatkozó jogszabályi előírásoknak, ajánljuk figyelmébe az Artemisz fegyverszekrényt, amely erőteljes felépítésű, minőségi alapanyagokból készült, pontos illesztésekkel rendelkező,  igényesen kidolgozott termék.

5 darab sport, illetve vadászfegyvert tárolhat benne az előírások szerint, kifeszítésgátlóval ellátott robusztus kialakítása megakadályozza a pántoldali kifeszítést. Kategóriájában az egyik legerősebb, biztonsági zárral ellátott ajtaja maximális védelmet biztosít, emellett további pozitív tulajdonsága, hogy külön zárható, felhasználóbarát méretű lőszertároló rekesszel rendelkezik, szőnyegezett kivitelben.

Méretéből fakadóan az Artemisz fegyverszekrény a leghosszabb méretű sport- illetve vadászfegyverek tárolására is kiválóan alkalmas.

A fegyverek állagmegóvása érdekében az igényes kidolgozású tusa tartó segítségével Ön hosszú távon biztosíthatja, hogy fegyverének fa ágya és külső lakk borítása ép maradjon.

A három különféle magasságban (85 cm, 95 cm, 105 cm) állítható fegyvertámasz védőszivacsos borítású, ez tartósabb felhasználást biztosít Önnek.

Egyaránt alkalmas egy- illetve kétcsöves távcsöves fegyverekhez is.

Kiváló felhasználhatósága mellett a szépen megmunkált, esztétikus megjelenése  is az előnyei között említhető.

Az Artemisz fegyverszekrényt két év garanciával árusítjuk!

 

Összességében elmondható, hogy a termék kifejezetten jó minőségű, amellett pedig felhasználóbarát, funkcionalitását tekintve kifejezetten jól használható fegyverszekrény, mely remélhetőleg Vásárlóink elvárásainak kitűnően megfelel és elnyeri tetszését!

 

Ha Bennünket választ...

 

Ha Ön az általunk ajánlott minőségi fegyverszekrényt választja és használja, akkor nemcsak biztonságban tudhatja eszközeit, de a jelenlegi szabályozásoknak maximálisan eleget téve lehet részese az etikus és biztonságos fegyvertartásnak.

Ezáltal biztos lehet abban, hogy illetéktelen személy nem férhet hozzá az Ön fegyvereihez, valamint az esetleges balesetek is elkerülhetők!

 

Amennyiben fontos Önnek a fegyvertartásban és tárolásban is a minőség, a biztonság, és a kitűnő ár-érték arány, válasszon bennünket, és mi várjuk szíves megrendelését!