Köszöntjük Önt webáruházunkban, válogasson kedvére biztonságtechnikai termékeink között. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36704215252

Artemisz® Minőségi MODUL fegyverszekrény - 5db vadászfegyver tárolására
Artemisz® Minőségi MODUL fegyverszekrény - 5db vadászfegyver tárolására
84 000 Ft

Artemisz® Minőségi MODUL fegyverszekrény - 5db vadászfegyver tárolására

Artemisz® Minőségi MODUL fegyverszekrény - 5db vadászfegyver tárolására
Artemisz® Minőségi MODUL fegyverszekrény - 5db vadászfegyver tárolására
Artemisz® Minőségi MODUL fegyverszekrény - 5db vadászfegyver tárolására

A világban megjelent vírushelyzet, érintette a világ gazdaságát is. Az alapanyag ellátásban, szállítási láncolatokban is komoly fennakadásokat okozott. Ennek utóhatásaként folyamatos áremelkedést tapasztalunk,  amely már 400-600%-ot is eléri, az acél alapanyag és szállítási költségek jelentősen és folyamatosan emelkednek. Sajnos további gondot okoznak a szállítási késések. Akár több hetes vagy hónapós késések komoly többletköltséget jelentenek.  Ezek a költségek, a legtöbb esetben áthárulnak a fogyasztókra. Az ARTEMISZ Fegyverszekrényt tervező mérnököknek komoly feladattal kellett szembenézniük.  A terméktulajdonság és késztermék méretének megőrzése mellett, a minőség rovása nélkül kellett csökkenteni a szállítási díjakat. A több mint 3700 Artemisz fegyverszekrény tulajdonos által megszokott használt terméket kellett oly módon át tervezni a mérnököknek, hogy a doboz térfogat gazdaságosan csökkenjen. Ezzel arányosan az egy termékre vetített szállítási díjnak is követnie kell a költségcsökkenést.  A kiváló mérnöki munka eredményeként a „lapra szerelt” (szereld magad) fegyverszekrény a legoptimálisabb módja, hogy ügyfeleink a megszokott minőségi termék mellett kedvező árban juthassanak hozzá fegyverszekrény termékekhez és ne jelentsen számukra többletköltséget a kialakult helyzet.

 

A fegyverszekrény megfelel a 253/2004 (VIII.31.) Korm. rendelet 42. §-ában foglalt lőfegyverek tárolására vonatkozó szabályoknak.

Súly
21 kg
84 000 Ft
Részletek

Artemisz® annak érdekében, hogy a márkanév továbbra is a minőség és a megbízhatóság jelképe legyen, továbbá hogy ügyfelei bizalma rendületlen maradjon, folyamatos fejlesztésekkel kivalló minőségi termékekkel látja el a fejlődő piaci igényeket. Az Artemisz® számára a bizalom a hosszú távú üzlet filozófiája. Termékei között megtalálhatóak fegyverszekrények, kulcsos/elektromos/biometrikus (ujjlenyomatos) széfek, trezorok, irodai, illetve lakossági otthoni széfek, kulcs és biztonsági szekrények, katonai célú biztonsági termékek

 

Amire büszkék vagyunk! Az Artemisz® fegyverszekrényt Magyarországon már több mint 3700 Vadász illetve sportlövő választotta fegyveri biztonságos tárolására!

 

 • 5 Db sport, illetve vadászfegyver előírás szerinti tárolására alkalmas fegyverszekrény 
 • Kifeszítés gátlóval ellátva, amely megakadályozza a pántoldali kifeszítést, a hasonló kategóriájú termékekkel szemben sokkal merevebb erősebb ajtó, biztonságosabb masszívabb fegyverszekrény test.
 • Biztonsági zárral ellátott ajtók
 • Nagyméretű, külön zárható lőszertároló rekesz, szőnyegezve
 • Védőszivacs borítású strapabíró tartós fegyvertámasz  egy és kétcsöves távcsöves fegyverekhez is.
 • Dupla és szimpla csövű vadászfegyver részére kialakított tartós szivacs fegyvertámasz
 • Gyári rögzítési pontok a hátfalon és a padlólemezen rögzítésre előkészítve
 • Padlón szintén speciálisan kidolgozott tusa tartó segít megóvni a fegyverek fa ágyát, így nem sérül meg, illetve deformálódik annak lakkozása. 
 • az Artemisz® fegyverszekrény a leghosszabb vadász illetve sport fegyver tárolására is alkalmas.
 • Szín: RAL7037 világos barna
 • Rögzítése padló irányába 4 db, hátfalon 2 db. 

 

 

Tartozékok:

 • 2 db rögzítésre alkalmas szett (dübel/csavar)
 • 2 db egyedi sorszámmal ellátott kulcs a lőszertartóhoz
 • 2 db egyedi sorszámmal ellátott kulcs a fegyvertartó rekeszhez.
 • 1 db tusatartó
 • 1 db szivacs fegyvertámasz Dupla és szimpla csöves fegyverekhez
 • 1 db összeszerelési útmutató

 

 1. §  (1) E rendelet eltérő rendelkezése hiányában a lőfegyvert az engedélyes által állandóan lakott lakásban - szervezet esetén őrzött, vagy riasztó berendezéssel védett épületben - ürített állapotban, biztonsági zárral rendelkező lemezszekrényben, illetéktelen személyektől elzárva kell tárolni. Az oldalon található termék előírásoknak megfelel! Rendőrségi ellenőrzést megelőzőleg időben érdemes megrendelni!
Adatok
Termék típus
Fegyverszekrények
Külső méretek (MA/SZÉ/MÉ)
1550 x 370 x 270 mm
Zárszerkezet
Kulcsos Zárral
Szállítási idő
1-3 munkanap
Belső trezor
Zárható lőszertároló
Garancia
1 év
Tárolható fegyverek
5 db
Maximum fegyvermagasság
1340 mm
Belső lőszertároló (mag / szél/ mély)
170 x 365 x 240 mm
Wsfind Kategória
585
Arukereso.hu Garancia
12
Márka
Artemisz®
Cikkszám
273370-BR-M
Tömeg
21 kg/db
Hasonló termékek