Biztonsági Rendszerek

Nézet:
Sorrend:
D0BE0SI

A Danalock® biztosítja a könnyed hozzáférést, motoros zára mostantól nemcsak kényelmesen nyithatod-zárhatod az ajtódat. Tulajdonosi beállításként korlátlan felhasználót adhatsz hozzá állandó, ideiglenes, vagy korlátozott idejű engedéllyel a Családtagok, Barátok, de akár a szolgáltatók (pl.: takarító, szakács, gondnok, futár, kertész) számára is.

Nem kell félni az esetleges váratlan érkezésektől sem, ugyanis a kontroll maximálissá tehető, ha beállítod az értesítéseket is, minden felhasználóról tudhatod ki és mikor nyitotta-zárta az ajtót, ha a Danabridge segítségével illeszted otthoni Wi-Fi hálózatához, távolról is elérheted, nyithatod-zárhatod.

Kompatibilitás

Akár meglévő zárbetéttel is használhatja, minden létező standard kivitelben elérhető: EURO DIN, SCANDI és US 

 

D0BB0WHEU

Garantált hozzáférés távolról is

Felejtsd el végre az elvesztett és elfelejtett kulcsok miatti aggodalmat, csak használd telefonodat az ajtó nyitásához és zárásához, akár távolról.

Tevékenységi napló

Izgultál már azért, mert valaki elhagyott egy ajtókulcsot? A nyomonkövetése lehetetlen volt...EDDIG. A korábbi 2 lehetőség (lecserélted megint a zárbetétet vagy izgulhattál, hogy ki találta meg a kulcsot, amellyel akár hozzáférhet féltett dolglaidhoz)  válts okoszárra és elkerülheted minden ezzel kapcsolatos aggodalmadat! Bármikor kiadhatod és törölheted a felhasználókat, ellenőrizheted a nyitási és záráis időpontokat. Kell ennél több? Mindig értesülj róla, ki és mikor nyitotta-zárta ajtódat, legyen az irodai ,raktár, vagy lakás.

 

vezeték nélkül 2 db ajtózár múködtetésére alkalmas. 

DSCLAE

Meglévő EURO DIN zárbetéttel kompatibilis a Danalock, ha a kulcs forgatót is megvásárolja 

A Danalock egyedi kialakításának köszönhetően a meglévő hengerzárbetéttel is együtt tud működni. Az eddig használt kulcsok továbbra is nyitni fogják ajtaját, nincs szükség új és drága zárbetét vásárlására.

Mindössze két fontos követelmény meglévő EURO DIN zárbetéthez:

1. Mindkét irányból vészkuplungos legyen meglévő zárbetétje, azaz ha a belső oldalon benne van kulcs elforgatott állapotban, akkor is ki tudja nyitni a zárbetétet a külsp oldali kulcs használatával(ellentétes oldalról is nyitható kulccsal)

2. Minimum 3 mm-t lógjon ki a belső oldalon a zárbetét a pajzsból, ez azért sükséges hogy a kulcsforgatóba megfelelőeen lehessen a meglévő cilinderzárat.