Gyurmazáras termékek

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
529781

Termékeink zárt helyiségek, raktárak, szekrények, ládák, stb. sértetlenségének ellenőrizhetőségét biztosítják. Gyurmazáras kulcsdobozhoz pecsétnyomó meglévő sorozatszámmal. Könnyű és biztonságos kulcsátadás
Kulcscsomó tárolására alkalmas


Minimum rendelhető mennyiség 5 db
Rugós huzal, ami kiakasztáskor elszakítja a gyurmát
Köralakú perem, hogy a gyurmát megfagyasztva ne lehessen kitolni, majd visszailleszteni a helyére.Gyurmazáras pecsétnyomó
Ø 24 mm átmérőjű pecsét. Meglévő sorozatból (nincs 2 egyforma sorszám), vagy egyedi gravírozással rendelhető. Mintája lézerrel készül és rejtett jeleket is tartalmaz, ezért nehezen másolható. Törésálló műanyagból készül, amire acélkarika van illesztve.

ÚJ
SZNK-GYL

Rúgós kengyel ami kiakasztáskor az egyedi pecsétnyomóval ellátott gyurmát felszakítja. Speciálisan kialakított kör alakú peremmel ellátott lakat test, célja hogy a gyurmalakat fagyasztása esetén is megakadályozta a gyurma sértetlen eltávolítását. Ezzel garantálva a pecséttel ellátott gyurma sértetlenségét és ellenőrizhetőségét.


A piaci termékekkel ellentétben a lakatszerkezeti része vastagabb anyagból készült, ellenállóbb és strapabíróbb a külső környezeti hatásoktól. Oldala csúszásmentes, a speciális marási technológiának köszönhetően. A gyurmalakat ellenáll a zord időjárási körülményeknek. Megoldás a zárt helységek jogosulatlan nyitásának ellenőrizhetőségére.